Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Én tanke om “FRA BEKYMRING TIL LIVSGLEDE!

 • May Britt Lian Innleggsforfatter

  Hvordan kjenne livsglede når det kan være vanskelig å GLEDE seg!?
  Bekymringer kan noen ganger komme i veien for vår livsglede og negativt påvirke både våre relasjoner, jobb- eller skolesituasjon og ikke minst vår helse eller opplevelse av hvordan vi EGENTLIG har det!

  Det ER en krevende tid på så mange nivåer, akkurat nå!

  Pandemi, økte strøm priser, mat priser, krig og elendighet påvirker hver og enn av oss, og jeg kjenner også på at jeg kan bli skikkelig LEI av å høre, lese og føle… Gruble, bekymre og kjenne dårlig samvittighet når jeg gleder meg eller ler helt nede fra magen!!! Men vi har og har hatt en kollektivt og individuelt svært krevende tid. Og vi vet ikke når dette vil endre seg eller hvordan fremtiden vil se ut…

  Så hvordan kjennes livsglede midt i alt dette? Det er noe av det jeg har lyst til å lære deg fordi GLEDEN er der! 🙂

  Stress som bidrar til ulike symptomer dukker plutselig opp både mentalt og fysisk. Symptomer som slitenhet, hodepine, stive muskler og ledd, mage og søvn problematikk, kort lunte på jobb, hjemme eller skole, angst og depresjoner, aggresjon, frustrasjon og håpløshet får mer plass enn livsgleden, og det er ikke greit!

  Jeg ønsker å bidra med støtte, verktøy og ulike tilnærminger som ut fra erfaring har gjort en forskjell ift. stressmestring, relasjoner, helse, trivsel og velvære for andre, og meg selv.

  For å gjøre det litt lettere å oppsøke hjelp, så tilbyr jeg nå reduserte priser. Du finner priser på de ulike kampanjene under «Priser» i menyen øverst på siden og kan naturligvis kontakte meg direkte med alle dine spørsmål.

  Gode tanker, May Britt

  Mob.: 915 47 845
  Mail: maybritt@believeucan.no
  Webside: http://www.believeucan.no

  PS! Endring krever mot, vilje og tålmodighet fordi selv om endringen kan skje raskt, så vil det være resultatet av en prosess med læring, utforsking, muligheter til å øve i praksis og støtte underveis. Resultatet kan bli at du blir en bedre versjon av deg selv og i tillegg kjenner overskudd til andre. Jeg er her og hjelper deg med verktøy, støtte og ulike løsninger.