KJEDER du deg mer enn du har godt av?


KJEDER du deg mer enn du og de rundt deg har godt av?

Her får du vite litt om hva du kan gjøre og hva du kan få hjelp til om du som mange andre kjenner på «brakkesyke» med symptomer som irritasjon, store humørsvingninger, manglende tiltakslyst og slitenhet? Kanskje søvnproblemer, lite eller mye matlyst, depresjon, angst, uro, stress og en litt generell mistrivsel?

Vi har alle blitt tvunget til å legge om hverdagen de siste ukene og det gjøre noe med kropp og sinn. Ofte går imidlertid ting seg til og vi kan bli kreative når vi kjeder oss! 

Det er ikke farlig å kjede seg litt fordi vi tåler det og særlig barn er gode på å bli kreative i den fasen hvor de kan være veldig kreative. Dette varer en relativt kort tid fra noen minutter til noen få timer, men hvis det handler om noe helt annet enn det å kjede seg litt så vil ikke disse symptomene nødvendigvis gå over helt av seg selv, og da kan det være både lurt og helt nødvendig å oppsøke hjelp.

Ta derfor gjerne kontakt for en liten prat om du lurer på noe fordi jeg er her for å hjelpe. Jeg tilbyr også en GRATIS samtale som EMOSJONELL FØRSTHJELP i tiden fremover. Håper vi snakkes, varme tanker May Britt

Heldigvis så finnes det flere verktøy som kan hjelpe, og jeg ønsker å dele noen av de med deg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *