Harmoni & balanse for livet


Jeg hjelper deg skape mer harmoni og balanse som «Kaptein» i eget liv slik at du kan navigere deg gjennom livet`s stormer med en indre ro.

NØKKELORDET i min kampanje er SELVLEDELSE hvor du får…

 • Lære hvordan du kan kommunisere dine behov på en god måte i praksis.
 • Lære hvordan du kan utnytte dine egenskaper i ulike roller og situasjoner.
 • Får utviklet ditt potensiale som leder i eget liv, eventuelt som leder av andre?
 • Forståelse for hva du SIER, TROR og GJØR ut fra dine tanke- og følelsesmønstre.
 • Ny innsikt som leder av eget liv eller som leder for andre?
 • Økt selvtillit, motivasjon og mestring som alternativ til tvil, lav motivasjon og negative tankene?
 • Forståelse av sammenhengen mellom din energibalanse og indre harmoni vs mentale eller fysiske symptomer.

Akkurat nå, er en fin tid til å ta grep om lederrollen som «kaptein i EGET liv»! – Jeg er klar med båten og du er velkommen om bord!

Ta kontakt for informasjon eller en prøvetime, så kaster vi loss sammen og legger ut på en spennende reise som kan gi deg mestringsverktøy for resten av livet!

TEMAER KAN VÆRE…

Karriere, fysisk og mental helse, selvbilde, familieliv, kommunikasjon, stress, sorg, samlivsbrudd, tankekaos, indre uro, selvtillit, mistrivsel, kjedsomhet, personlige egenskaper, kommunikasjon, mestring, identitet, sykdom, angst, slitenhet, veivalg, selvutvikling, prestasjon og opplevelsen av utilstrekkelighet i hverdagen?

DU KAN FÅ…

 • Komplett «verktøybelte» gjennom gode samtaler og oppfølging underveis, samt enkle og effektive øvelser ut fra hva som fungerer for DEG!
 • Veiledning til håndtering av livet (life coaching) med fokus på dine verdier og egenskaper.
 • Konkrete kognitive og praktiske verktøy innenfor kommunikasjon, profesjonell analyse av dine medfødte personlige egenskaper inkl. sensitivitet (metaprogrammer).
 • Forståelse av sammenhengen mellom kropp og sinn, våre følelser, symptomer og forsvarsmekanismer m.m.
 • Lære på hvordan du bevisst kan styre dine ikke alltid like konstruktive tanker og handlingsmønster ved å vise mot, sårbarhet og evnen til å lede deg selv på livets spennende og noen ganger utrolig krevende reise…

A person who never made a mistake never tried anything new.-Albert Einstein

Ja, det å takle selve livet med alle sine faser kan være utrolig spennende, men også krevende! Når bekymringene, uroen, slitenheten og stresset bygger seg opp, så påvirker det både kropp og sinn. Våre relasjoner, jobb, skole og omgivelser lider, og vi har det vel ikke helt greit selv, heller? Men så er det heldigvis slik at vi ofte ikke er alene om å ha det slik vi har det, og det finnes hjelp!

DIN sårbarhet er «nøkkelen» til endring!

 • Synes du det er vanskelig å sette grenser uten dårlig samvittighet?
 • Føler du at andre ikke ser eller lytter, og at du ofte blir misforstått?
 • Hvordan kan du kjenne igjen og bli kvitt din indre kritiker – «styggen på ryggen»?
 • Er du glad i jobben din, men frustrert og lei av å ha det slik?
 • Har livet blitt kjedelig eller føler du det går deg forbi?

FORSTÅELSEN av sammenhengen mellom KROPP og SINN, TANKER og FØLELSER er en av mine spesialiteter. Jeg ønsker derfor å gi videre konkrete verktøy for hvordan du midt i din sårbarhet, tvil og usikkerhet likevel kan ta lederrollen i eget liv, ivareta deg selv og dine kjæreste, finne plassen din, og utvikle ditt potensiale!

Hvordan finne veien videre… når du føler du sitter helt fast?

Just try new things. Don’t be afraid. Step out of your comfort zones and soar, all right? – Michelle Obama

Det å oppsøke hjelp kan oppleves som veldig vanskelig for mange! Du er ikke alene om du kjenner at det er å gå litt utenfor din komfort sone fordi vi ønsker jo å klare oss alene! Samtidig så blir det meste lettere å bære når man er to eller flere? Ofte tror jeg vil blander litt sammen det å være sterk og svar fordi ofte så er det en styrke å vise svakhet. Det gir oss en ydmykhet og forståelse for både oss selv og andre. Også er det jo nettopp når vi ber om hjelp at vi lærer og gjør noe som gir oss mestring?

Høysensitivitet (HSP) som styrke?

Som coach så har jeg som nevnt spesialisert meg på sammenhengen mellom kropp og sinn med temaer som angst vs frykt, slitenhet vs overstimulering, mestring vs feiling, og ikke minst våre ulike medfødte egenskaper inkl. HØYSENSITIVITET (HSP) som medfødt egenskap.

Så ikke vent med å oppsøke hjelp når du kjenner at livet krever mer enn du har av overskudd? Eller du kjenner tvilen rundt dine lederegenskaper? Mye går ikke bort av seg selv fordi om vi ignorerer våre tanker og følelser. – Jeg er her for å hjelpe og har «verktøykassen» klar!

Det å få gi videre noen enkle verktøy som kan bidra til økt harmoni og balanse i hverdagen er mitt ønske for deg!

Det er så fort gjort å gi fra seg mer enn du får av påfyll i en hektisk hverdag med krav og forventninger på flere arenaer. Dessuten så er det å jobbe med endringer i eget liv noe av det mest morsomme og spennende som finnes!

Jeg forstår imidlertid også at det kan oppleves litt skummelt så det er viktig for meg at du kjenner deg sett og trygg underveis.

Gode tanker, May Britt

3 enkle pusteøvelser for reduksjon av stress

WWW.BELIEVEUCAN.NO MAY BRITT LIAN

Demonstrasjon av TFT tankefelt teknikker som selvhjelp. Ta kontakt om du ønsker mer info.
En PERSONLIG og uredigert video rundt VIKTIGE temaer for deg som kjenner på sorg, savn og et vemod rundt en abort, et ufødt eller født barn.