OM MAY BRITT


BAKGRUNN

Min lange og brede erfaring fra yrkeslivet består av ulike roller innenfor kvalitet, prosjektadministrasjon- og ledelse, samt salg- og service innen private og offentlige virksomheter i Norge og USA.

Jeg er opprinnelig utdannet innenfor kontorfaget, men har i tillegg utdannelse som eiendomsmegler da jeg i 1999 flyttet med min familie til USA hvor jeg bl.a. praktiserte som megler fra 2002-2010 i Milwaukee, Wisconsin innenfor privat og kommersiell sektor. Som terapeut har jeg alle nivåene av utdannelsen innen coaching inkl. life coaching og business coaching, samt TFT tankefeltteknikk terapi.

  • Coaching og ledelse fra USN (Universitetet i Sørøst-Norge)
  • NLP Premium Master coach, UCan Coaching & NLP Academy
  • TFT tankefelt terapeut – Mats Uldal International School (MUIS)

ROLLER

Jeg er kone, mamma, datter, bestemor, søster, venn, kollega, leder og aller mest et medmenneske. Jeg har jobbet i ulike roller og møtt mange ulike mennesker. Dette har gitt meg muligheter til å utvikle meg, til å feile, til å lære og til å øve, øve, øve…

For noen år tilbake ble jeg sammen med mange tusen andre berørt av oppsigelser i gas- og olje bransjen hvor markedet endret seg drastisk. Dette var en sorg, men ble også en ny mulighet til å skape min egen arbeidsplass og virkeliggjøre drømmen om å jobbe med det jeg brenner for.

I dag bruker jeg mye av mine personlige egenskaper og livsvide erfaring, og tror jeg har enda mer potensiale. Og noen ganger er det jo slik at utfordringer gir oss muligheter til nettopp å ta noen grep slik at vi kan vikle oss ut av det som fungerer, og heller gjøre noe som fungerer, rett og slett!

I perioder av livet har jeg som mange andre følt på negativt «stress» i form av irritasjon og frustrasjon, indre uro og høye forventninger, dårlig samvittighet, sorg og svik, men også min indre drivkraft, mestring og glede.

Jeg har kjent på en usikkerhet i forhold til hvem jeg er, hvordan jeg passer inn, bekymringer, tankekaos, og temaer rundt kropp og helse. Kort sagt; jeg har kjent på hva livet gir og hva livet tar! Jeg har kjent på egen sårbarhet ved å gå ut i verden med hjertet først. Jeg har kjent på redselen for å mislykkes eller ikke å være god, og forstår at den kan være sterk.

Som immigrant til USA var det ikke alltid at jeg «passet inn» i forhold til kultur, bakgrunn og holdninger m.m. Det å flytte i seg selv kan være en stor overgang enten det er til et annet land, by eller sted. Sammen med andre livserfaringer har dette formet min karakter og er nå en del av meg på godt og vondt.

FRITID

Jeg elsker å være sammen med mannen min, barn og barnebarn, øvrig famlie og gode venner! Det å kunne dele opplevelser sammen, skape minner, ta de verdifulle samtalene som også kan være krevende er en meningsfylt del av livet mitt.

Jeg er glad i å reise, pusle i hagen og pusse opp både inne og ute, hjemme eller på hytta. I min hverdag er trening, yoga og hvile verdifulle aktiviteter. Likeledes syns jeg ulie prosjekter er moro!! Fisketurer og andre turer til fots, på ski eller sykkel gjør helgene ekstra verdifulle spesielt når vi samles rundt langbordet, og deler minner!

Jeg elsker å kunne hvile øynene på havet, se utover fjellvidder, mot åser med vakre vann og elver. Der henter jeg som mange andre inspirasjon og energi. Der finner jeg tilbake til min indre ro og dette er en del av mitt NLP «verktøybelte» for livsmestring, slik at jeg igjen kan kjenne takknemligheten og livsgleden pulsere i kroppen.