OM MAY BRITT


Min BAKGRUNN

Jeg er opprinnelig utdannet innenfor kontorfaget, men flyttet til USA i 1999 hvor jeg bl.a. praktiserte som eiendomsmegler fra 2002-2010 i Milwaukee, Wisconsin innenfor privat og kommersiell sektor.

  • Coaching og ledelse fra USN (Universitetet i Sørøst-Norge)
  • NLP coaching som NLP Premium Master coach, UCan Coaching & NLP Academy
  • TFT tankefelt terapeut – Mats Uldal International School (MUIS)

Min lange og brede erfaring fra yrkeslivet består av ulike roller innenfor kvalitet, administrasjon- og ledelse, samt salg- og service innen private og offentlige virksomheter i Norge og USA.

Mine VERDIER
  • KJÆRLIGHET- til meg selv og mine medmennesker med respekt for deres modell av verden
  • ÆRLIGHET – overfor meg selv og mine medmennesker
  • INTEGRITET – i møtet med andre og gjennom mine handlinger
  • RAUSHET – ovenfor meg selv og mine medmennesker med forståelse og empati for at endringer er en livslang prosess
  • GLEDE – i hverdagen på egne og andre sine vegne
  • MÅLRETTET – med varige endringer og synlige resultater for meg selv og andre
  • LOJAL  – mot meg selv, mine verdier og andre med takknemlighet for at jeg får bidra til å gjøre en positiv forskjell
Mine ROLLER

Jeg er kone, mamma, datter, bestemor, søster, venn, kollega, leder og aller mest et medmenneske. Jeg har jobbet i ulike roller og møtt mange ulike mennesker. Dette har gitt meg muligheter til å utvikle meg, til å feile, til å lære og til å øve, øve, øve…

For noen år tilbake ble jeg sammen med mange tusen andre berørt av oppsigelser i gas- og olje bransjen hvor markedet endret seg drastisk. Dette var en sorg, men ble også en ny mulighet til å skape min egen arbeidsplass og virkeliggjøre drømmen om å jobbe med det jeg brenner for.

I dag bruker jeg mye av mine personlige egenskaper og livsvide erfaring, og tror jeg har enda mer potensiale. Og noen ganger er det jo slik at utfordringer gir oss muligheter til nettopp å ta noen grep slik at vi kan vikle oss ut av det som fungerer, og heller gjøre noe som fungerer, rett og slett!

I perioder av livet har jeg som mange andre følt på negativt «stress» i form av irritasjon og frustrasjon, indre uro og høye forventninger, dårlig samvittighet, sorg og svik, men også min indre drivkraft, mestring og glede.

Jeg har kjent på en usikkerhet i forhold til hvem jeg er, hvordan jeg passer inn, bekymringer, tankekaos, og temaer rundt kropp og helse. Kort sagt; jeg har kjent på hva livet gir og hva livet tar! Jeg har kjent på egen sårbarhet ved å gå ut i verden med hjertet først. Jeg har kjent på redselen for å mislykkes eller ikke å være god, og forstår at den kan være sterk.

Som immigrant til USA var det ikke alltid at jeg «passet inn» i forhold til kultur, bakgrunn og holdninger m.m. Det å flytte i seg selv kan være en stor overgang enten det er til et annet land, by eller sted. Sammen med andre livserfaringer har dette formet min karakter og er nå en del av meg på godt og vondt.

Min FRITID

Jeg elsker å være sammen med mannen min, barn og barnebarn, øvrig famlie og gode venner!

Jeg er glad i å reise, pusle i hagen og pusse opp både inne og ute, hjemme eller på hytta. Prosjekter er moro!! Fisketurer og andre turer til fots, på ski eller sykkel gjør hverdagen verdifull spesielt når vi samles rundt langbordet!

Jeg liker å hvile øynene på havet, se utover fjellvidder, mot åser med vakre vann og elver. Der henter jeg som mange andre inspirasjon og energi. Der finner jeg tilbake til min indre ro og dette er en del av mitt NLP «verktøybelte» for livsmestring, slik at jeg igjen kan kjenne takknemligheten og livsgleden pulsere i kroppen.