REFERANSER


NLP coaching – Stine, 19 år ung kvinne fra Vestfold
 • Har fått masse hjelpemidler som kan hjelpe meg videre og som er fokusert på det jeg trenger.
 • Har følt meg veldig ivaretatt og trygg i forhold til det å dele ting.
 • Har fått masse ny kunnskap som er godt forklart og hvor May Britt forsikret seg om at jeg hadde forstått alt.
 • Kjente meg «lettere» etter hver time og har fått en del oppgaver jeg kan jobbe med hjemme, og som jeg også kan ta med meg videre.
 • May Britt fokuserte på de tingene som har vært aktuelle og jeg har satt veldig pris på gode meldinger også mellom timene.
 • Kan absolutt anbefale coaching! Veldig positivt og føler det har gitt meg mye jeg kan bruke nå, og i fremtiden.
NLP coaching – Hanna, kvinne fra Drammen.
Jeg må være helt ærlig og si at jeg både gruet meg for å åpne meg for noen, samt at jeg gruet meg veldig for å innrømme at hverdagen rett og slett har blitt for mye for meg. Det føltes som et stort nederlag og jeg har vært så «sliten» at jeg ikke har klart å mobilisere energi til å aktiv gjøre noe med hverdagen på egenhånd. Du møtte meg med respekt og forståelse fra første møte. Det gjorde alt mye lettere. Du har hjulpet meg med å forstå mer av mine egne reaksjoner og egen atferd, noe som gjør at det er lettere å ikke være «sint» på seg selv for hvordan man er eller opplever at man har det. Du har et utrolig engasjement og er en veldig god lytter. Du viste meg at du tok deg tid til meg og du er en varm og omsorgsfull person. Sprudlende er du også – lett stemning! Jeg har følt meg veldig godt ivaretatt og det er lett å føle tillit til deg som utstråler varme og et levende engasjement for å hjelpe. Jeg opplever at jeg på ganske kort tid har lært meg hvordan jeg kan påvirke min egen energi i positiv retning. Hverdagen er så utrolig mye bedre bare ved at jeg har blitt mer bevisst, for nå vet jeg mer om hvordan jeg påvirker min egen hverdag. Og TAKK for det.
Jeg har fortsatt en vei å gå, og flere skikkelig dårlige dager der jeg går helt (og unødig) i kjelleren for tilnærmet ingenting. Men nå har jeg iallefall tillit til at jeg likevel vil klare å komme helt ovenpå en dag, og føle meg som meg selv igjen. 🙂 Det kan nok virke som en «bagatell» sett utenfra mtp at jeg er heldig med alt jeg har og dermed burde hatt en opplevelse av tilfredshet, men for meg som enkeltperson som har følt på håpløshet og utilstrekkelighet over veldig lang tid, er det en stor lettelse å få slippe den følelsen oftere og oftere. Det har hatt mye å si både for meg og familien min!
NLP coaching  – Monica Johnsen, foreldre fra Drammen
Vi var helt ukjent med coaching når jeg i ren desperasjon kontaktet deg i fjor høst. Vi så at vi som foreldre ikke lenger nådde fram til sønnen vår som strevde med sitt i hverdagen. Selv om han/vi alltid har hatt et åpent og ærlig forhold så var hans situasjon noe vi til slutt forstod at noen andre måtte hjelpe han med. Vi snakket for døve ører.
Jeg var med på den første timen, og jeg må si jeg ble positivt overrasket når du la fram hvordan du mente du kunne hjelpe sønnen min med sitt tankekaos. Du forklarte med enkle ord, og tavlebruken relaterte du til det som interesserer han mest i hele verden, nemlig fotball. Det var nok riktig måte å tilnærme deg han på.
Du er av natur en person som utstråler trygghet, omsorg og en oppriktig interesse for den andres ve og vel. Ikke rart han åpnet seg for deg. Latteren sitter løst, og du kan spøke og le samtidig som du er profesjonell og vet hva du driver med. Det og sende sms og små hint mellom samtalene vet jeg gutten vår satte stor pris på.
Vi har hatt telefonisk kontakt underveis og du har oppdatert meg litt på hva dere har jobbet med. Samtidig har jeg ikke spurt sønnen min om hva dere har snakket om eller gjort – da jeg har følt at dette er deres greie. Og det har vært deilig for meg som mamma. Jeg slapp litt taket.
Situasjonen hos oss i dag er en helt annen enn den var for et halvt år siden. Det er ingen tvil om at du har trykket på de rette knappene, og fått han til å tenke annerledes. Han fremstår tryggere på seg selv, mer positiv til hverdagen og er nå en glad gutt igjen. Selv om han ikke har sagt noe om det, vet jeg at mange av sesjonene har vært tøffe. At han har måttet kjenne på mange ubehagelige følelser. Det er ingen tvil om at det har bidratt til at han har blitt mer bevisst sin egen person/handlemåte.
Jeg skulle bare ønske andre ungdommer ble bevisst på at det er mulig å få hjelp. Jeg tror nemlig det er mange der ute som strever med å finne sin plass i hverdagen dessverre. Man er ikke nødvendigvis voksen og klar for alle utfordringer livet har å by på selv om man har blitt 18 år.
NLP coaching og TFT tankefeltteknikk – «En annerledes utviklingsprosess.» – Anett, kvinne fra Drammen.

«Min reise startet med et søk om vektreduksjon, og utviklet seg til å bli så utrolig mye mer verdifullt (i tillegg). Forventningene mine var at jeg skulle bli fortalt hvordan jeg skulle trene og hva jeg skulle spise. Derimot ble ord som helse og kosthold byttet ut med kjærlighet, selvbilde og selvfølelse (????). Jeg ble fortalt at det var jeg som satt med svarene, og at dette kom jeg til å klare helt på egenhånd etter hvert. Ikke i en sånn bisetning; nei, hun hadde virkelig troa på meg hun, og det kom fra hjerterota!
Mellom hvert møte var det mye som skjedde. Svarene kom ikke når vi var sammen, men heller når jeg gikk inn i meg selv og reflekterte over ting som hadde blitt sagt, eller skrevet på mail. Hun fikk meg til å bli kjent med andre sider av meg selv som jeg ikke hadde sett før, og med den lærdommen startet vi å se på hvorfor jeg ikke hadde lykkes med min vektreduksjon tidligere. Vi startet å bryte det gamle mønsteret, gamle fremgangsmåter, gamle strategier, og det ga resultater på vekten!
At så mye godhet (les May Britt) kan føre til så store ringvirkninger forbauser meg fortsatt! Så utrolig takknemlig!
Godhet, medmenneskelighet, trygghet, forståelse, ydmykhet, ikke-dømmende, tillitt, varme – det er bare starten på en lang liste med synonymer for hvordan jeg ser på May Britt.
Reisen er ikke over, den har så vidt begynt! Evig takknemlig for alt du har lært meg å se i meg selv, og ikke minst i andre. Du er virkelig et forbilde for meg!»

NLP coaching og veiledning – Mathias Hermansen, 18 år ung mann fra Drammen

Meget godt fornøyd ift at jeg følte meg ivaretatt og trygg i hver eneste sesjon. Også veldig godt fornøyd med hjemmeoppgaver og oppfølging underveis. Følte en utrolig profesjonalitet hele veien. Det at jeg fikk være med på å bestemme innholdet i sesjonene og at jeg fikk være delaktig underveis i samtalene har vært kjempenyttig. Jeg trodde at det ville være annerledes og at jeg ikke kunne påvirke så mye selv. Coaching har vært helt avgjørende for at ting i livet mitt nå ser lysere ut!

Veiledning og NLP coaching – Helle

Jeg er veldig fornøyd med de gode billedlige forklaringene og «linker» slik at jeg kan lettere forstå meg selv og andre. Liker også at hun bruker gode hjelpemidler for å sette ting i system slik at jeg kan huske fordi ting da fester seg, og jeg kan bruke det i min hverdag. Jeg liker at jeg får ulike tips og veiledning med råd som er knyttet til akkurat det jeg jobber med, og som er viktig for meg. Jeg får hjelp til å se mine mønstre og konsekvenser, og spesielt hva kan jeg selv kan gjøre! Jeg opplever at hun i samtalene er god på å lytte og forstår meg der jeg er i meg selv. Opplever også samtalene som veldig nyttige! Mer konkret i forhold til å gå til psykolog ut fra min erfaring da jeg er glad i å få råd, forståelse for hvorfor, og hvordan jeg kan gå videre. Opplever samtalene som oppløftende for meg.

TFT tankefeltteknikk og NLP coaching – Jeg velger å se fremover… – Video m/Bjørn Stavrum

«Er egentlig sjokkert over sammenhengen mellom kropp og psyke!» – Bjørn Stavrum.

 • Økt indre ro og tilstedeværelse
 • At jeg kan fokusere bedre og få hvile
 • At jeg klarer å være tilstede mer for andre inkl. min kone. Dette er det godt å kjenne på
 • At jeg har fått nytt tidsperspektiv og håp for fremtiden
 • Økt mestring
 • Større åpenhet og tillit til mine viktigste relasjoner
 • At jeg har endret meg i forhold til hva jeg tenker, hvordan jeg utrykker meg og hva jeg velger å gjøre
TFT – Tankefeltteknikk og NLP coaching. – Tron Berntsen

Merker at jeg har blitt noe mer rolig. Sovet blant annet hele natta. Dette er det lenge siden jeg har gjort. – Så føler det har hatt en virkning, altså at noe av uroen har forsvunnet. Har også prøvd TFT på meg selv, ved å trykke på de ulike punktene. NLP Coaching har fått meg til å tenke i andre baner og mønstre, noe som har hjulpet meg i hverdagen på jobb og ellers. Jeg er spesielt fornøyd så langt med at jeg har fått på plass verdiene mine, setter nå mer grenser for hva jeg kan tåle, eller ikke.

May Britt som terapeut… 
 • Er flink til å forklare, gir eksempler og visualiserer ting fra virkeligheten
 • Bruker tid på meg, – jeg føler meg viktig
 • Er genuint opptatt av å hjelpe
 • Er flink til å motivere og veilede når jeg ønsker det
 • Bidrar med gode tilbakemeldinger og god oppfølging underveis
Etablering av Verdier, Personlighetstest og Intuitiv Coaching. – Sonja Helmersen

Jeg har fått en verdifull innsikt i min personlighet og «verktøy» som jeg kan bruke til forbedringer – veldig fornøyd. Spesielt fornøyd med at du åpnet opp for at jeg kan utvikle meg videre. Stilte spørsmål og undret deg sammen med meg. Likte øvelsene og opplevde at samtalene var åpne, respektfulle, gode og utviklende.

Life Coaching and Intuitiv Coaching. – Veronica Leyva

Coaching was something new to me and I was a bit sceptic going into this, but was quite surprised with the positive experience. I’m very satisfied with how May Britt provided helpful techniques i.e. how to live in the present, as well as other tools allowing me to grow both personally and professionally. The various exercises provided insight and connected me with my resources, – loved this! May Britt demonstrated empathy and objectivity with a positive yet humble attitude, as well as wisdom throughout the sessions. I loved the way we established my core values. This has given me a lot of thoughts that I had not even considered. Another area that I felt May Britt performed well was the timing of when to stop, and when to challenge me. This demonstrates her skill as a professional coach, and also respect.

In a summary of the 8 sessions I think «Life Coaching» together with Intuitive Coaching works great for people that want to improve their «quality of life». I never thought of my life the way I do now. I have realized that there are people out there searching for the same things as me! 🙂

Life Coaching og Intuitiv Coaching. – Per Filip Tjeransen

Flink til å ta tak i mine behov og å komme frem med konkrete hjelpemidler for hvordan kontrollere sine egne følelser og forbedre sin egen kommunikasjon. Det var en fordel for meg å kunne smakke med ei dame siden jeg har utfordringer med kommunikasjon med kona. May Britt er varm, positiv og trygg som gjør det enkelt å betro seg om de utfordringene jeg står i selv om temaene kan være utenfor komfortsonen til vanlig. May Britt har faktisk vært en coach og «psykolog» for meg, og hjulpet meg mer enn de timene jeg fikk hos psykolog. TUSEN TAKK!

Intuitiv Coaching sesjoner. –  «Kari Nordmann» (anonym) voksen kvinne fra Vestfold.

Jeg opplevde de timene jeg hadde som helt utmerket. Du var engasjert og du inspirerte meg. Du var en festlig og morsom dame, noe som gjorde samtalene til noe som ikke bare var alvor. Lett til sinns. Du kunne forstå min problematikk og var en god lytter, og øvelsene var bra. Du var 100 % engasjert, noe som gjorde at jeg fikk fullt utbytte av timene. Du hadde meget god kunnskap om hvordan kroppen og hjernen fungerer. Om tanker og følelser. Følte at du var levende engasjert og brant for det du gjorde. Formidlet meget bra. Kunnskapsrik. Var 100 % fornøyd. Alt stemte, og fikk full uttelling. Har aldri pratet så lett med noen i så lang tid!

Du har bred erfaring, karismatisk, god innsikt, jeg har lært mye om meg selv, selv om jeg hadde kommet ganske langt fra før. Du var veldig flink til å formidle, forklarte om hvorfor ting ble slik eller slik. Du forklarte veldig godt hvordan sinnet vårt reagerer, hvordan vi er oppbygd (satt sammen) når tanker og følelser løper løpsk. Du konsentrerte deg ikke bare om det som jeg hadde som min utfordring, som kanskje jeg har opplevd før. Like viktig syntes jeg å ha kunnskap om hvordan kroppen vår reagerer, og er satt  sammen, som bare å prate direkte om utfordringen «pasienten» har. En får da en bredere kunnskap om seg selv.

Jeg opplevde de timene jeg hadde, som helt utmerket. Du var engasjert, og du inspirerte meg.
Du var en festlig , og morsom dame, noe som gjorde samtalene til noe som ikke bare var alvor. Lett til sinns. Så du scoret full pott og jeg mener nå bestemt at du er rett dame på rett plass.

Life Coaching og Intuitiv Coaching. – Atle Stenseth

Jeg opplevde May Britt som en god samtalepartner – praten gikk lett. Hun spør de riktige spørsmålene, er positiv sørger for fremdrift. Veldig nyttig å ha en person som jeg kunne lufte tanker og handlinger med. Fikk også sortert tanker og følelser, og prioritert de slik at noen «løse tråder» ble fanget. May Britt engasjerer seg og viser en åpenhet, er god på å lytte, holde tråden i samtalen og identifisere aktuelle mål. Hun var også behjelpelig med å knytte kontakter eller komme frem til ting å jobbe med. Jeg syns det var kjempespennende å lære om verdier generelt og har nå etablert mine viktigste personlige verdier.